Publicerad 2024-04-15, kl 00:00

Recurring

Huset, elen och din plånbok

Studiefrämjandets verksamhetshus Kolavägen Kolavägen 2A, Alingsås

Vår nya energiverklighet - hur rustar vi oss för den? Alingsås kommuns energirådgivare Jonas Dahl lär dig hur du bättre möter vinterns energiutmaning. Under tre kvällar kommer Jonas…

350kr
Recurring

Ny satsning: Industriområdesträffar

I höst kommer kommunen genomföra två industriområdesträffar i Sävelund och Kristineholm. Träffarna hoppas kunna skapa en dialog med företag i industriområdena.

Näringslivsforum

Välkommen till Näringslivsforum den 4 december. En mötesplattform där nätverkande, information och utveckling står i fokus.

Samhällbyggnadsfrukost tema infrastruktur

Hörsalen, Campus Alingsås Östra Ringgatan 16, Alingsås, Sverige

Vill du som företagare veta vad som är på gång i Alingsås? Då är du välkommen på samhällsbyggnadsfrukost! Vid dessa tillfällen vill vi ge en övergripande bild kring…

Gratis

Stadskärneträff – Tema: En trygg och attraktiv stad

Estrad Bryggaregatan 2, Alingsås

Vad är en trygg och attraktiv stad? Hur ser det ut i Alingsås idag och hur kan vi tillsammans bygga vidare på och ytterligare stärka tryggheten och attraktiviteten? Välkommen till vårens stadskärneträff där vi samtalar om detta och får höra många olika perspektiv. Träffen är ett gemensamt arrangemang mellan Alingsås kommun, Alingsås handelsförening och Fastighetsägarna GFR.

Gratis