Information om coronaviruset covid-19

Kommunen jobbar aktivt med hanteringen av coronaviruset covid-19 och följer direktiv och rekommendationer från folkhälsomyndigheten, socialstyrelsen och andra myndigheter.

Läs mer
0 Driftstörningar

Google translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nolhalla ishall

Välkommen till ishallen, vare sig du är nybörjare eller van åkare. Har du inga egna skridskor kan du låna från Fritidsbiblioteket genom att fråga i Nolhaga Parkbads reception.

Texten uppdaterad 2020-09-24

Välkommen till Nolhalla ishall, vare sig du är nybörjare eller van åkare. Du kan besöka ishallen på allmänhetens åkning, det kostar 30 kr att gå in och du betalar enkelt med swish. Nolhalla ishall kan också bokas genom vår e-tjänst. Har du inga egna skridskor kan du låna från Fritidsbiblioteket genom att fråga i Nolhaga Parkbads reception.

Allmänhetens åkning börjar för säsongen vecka 39 och håller på till och med vecka 13. Observera att det kan förekomma undantag i öppettiderna, se längre ned på sidan.

Öppettider allmänhetens åkning

Tisdagar kl. 13-15 klubbor ej tillåtna.
Torsdagar kl. 13-15 klubbor ej tillåtna.
Lördagar kl. 12.15-13.45  klubbor tillåtna.
Söndagar kl. 12-13.30  klubbor ej tillåtna.

Undantag helgerna 28-29 november och 30-31 januari då ishallen är upptagen av andra evenemang, samt torsdagen den 17 december då ishallen är abonnerad.

På höstlovet under vecka 44 är det allmänhetens åkning måndag till fredag, kl. 9-11 utan klubba och kl. 11-13 med klubba. Det är också ordinarie helgtider enligt ovan. Även under sportlovet och påsklovet under 2021 är det justerade öppettider.

För att minimera risken för smitta av covid-19 är allmänhetens åkning begränsad till 50 personer i ishallen. Står det en skylt vid huvudentrén att det är fullt ber vi er respektera detta och vänta tills ni blir tillsagda att gå in.

Vi arbetar också med ökad städning, rengöring och desinficering i ishallen, och det finns handsprit vid entrén samt på alla toaletter.

Boka Nolhalla ishall

I e-tjänsten nedan kan du boka Nolhalla ishall. Klicka på e-tjänsten och välj Lokalbokning. I menyn "Typ av objekt " väljer du ishall och sedan kan du göra din bokning.

Kontakt

Har du frågor angående Nolhalla ishall eller vill felanmäla något, kontakt oss på Anläggning och fritid.

Anläggning och fritid

NULL

Anläggning och fritid