Coronavirus covid-19

Från den 23 december gäller ett antal nya restriktioner i syfte att minska smittspridningen.

Alingsås kommuns information om covid-19

Google translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fritidsbiblioteket

På fritidsbiblioteket kan du om kommuninvånare i Alingsås låna skridskor och flytvästar kostnadsfritt i upp till 14 dagar.

Texten uppdaterad 2020-06-02

För att låna utrustning ur Fritidsbiblioteket vänder du dig till receptionen i Nolhaga Parkbad under deras öppettider. Observera att lån av skridskor endast gäller för åkning i Nolhalla ishall.

Nu kan du lämna in dina överblivna fritidsprylar till oss! 

Kanske är det garagestädning på gång hemma. Kanske hittar du då något du vill bli av med som kan komma någon annan till godo. Fritidsbiblioteket i Alingsås tar emot alla typer av sportutrustning, från gamla skridskor till fotbollsskor, frisbee och innebandyklubbor. Det spelar ingen roll om det finns skavanker eller något är trasigt – vi tar emot dem, lagar och fixar till. Inlämning på Nolhaga Parkbad, ta hissen direkt till vänster. Vi kan även hämta utrustning hemma hos er.

Fritidsbiblioteket har samma öppettider som receptionen i Nolhaga Parkbad. För aktuella tider följ länken längst ned på sidan.

Kontakt och öppettider

Tider för inlämning: måndag, onsdag och fredag kl. 09.00–16.000. Tisdag, torsdag kl. 09.00–18.00. Har du frågor, kontakta antingen Fritidsbiblioteket direkt, eller Nolhaga Parkbad.

Fritidsbiblioteket i Alingsås

NULL

Fritidsbiblioteket i Alingsås