Mini-Maria

Mini-Maria Alingsås vänder sig till ungdomar och unga vuxna mellan 13 och 21 år som har frågor eller bekymmer kopplade till alkohol, droger eller spel om pengar samt till deras föräldrar eller anhöriga.

Texten uppdaterad 2023-10-30

På Mini-Maria arbetar socionomer, sjuksköterskor, psykologer och läkare. Vi erbjuder råd, stöd och behandling till ungdomar, familj och nätverk. Mini-Maria är ett samarbete mellan Alingsås kommun och Västra Götalandsregionen.

Alla besök på Mini-Maria är kostnadsfria och vi har tystnadsplikt.

För ungdomar

Är du en ung person som undrar något om alkohol, droger eller spel om pengar så kan du vända dig till oss. Vi hjälper gärna till med både stora och små problem. Vi vet att det kan vara svårt att sluta använda droger – även om en vill.

  • Är du orolig för att du tagit skada av droger eller alkohol?
  • Är du orolig för någon kompis som använder droger?

Du kan komma själv eller tillsammans med någon du känner. Vill du vara anonym första gången du besöker oss så går det bra. Du kan antingen ringa eller skriva till oss.

För vårdnadshavare

På Mini-Maria kan du som vårdnadshavare eller anhörig få råd och stöd. Du kan komma till Mini-Maria själv eller tillsammans med ditt barn. Du kan antingen ringa eller skriva till oss. Vill du ställa frågor anonymt så går det bra.

Telefontider

Måndag kl. 13 - 16
Tisdag - fredag kl. 8 - 16

Besöksadress: Stråhles Allé 1A, 441 32, Alingsås

Mini-Maria Alingsås

NULL