1 Driftstörningar

Boka hallar och lokaler

Välkommen att hyra kommunens lokaler för exempelvis ett sportevenemang, konferens eller barnkalas. I e-tjänsten nedan hittar du vilka lokaler som går att hyra, priser och annan information. Du kan också hyra olika typer av skollokaler genom att vända dig direkt till lokalbokningen som du hittar till höger i Nolhaga Parkbads entré. För öppettider och övriga sätt att komma i kontakt med oss, se nedan.

I e-tjänsten nedan kan du boka någon av våra hallar eller utomhusarenor.

Så här gör du

Klicka dig fram till sidan. Välj ”Typ av objekt” och klicka på den kategori du söker. Välj det objekt du är intresserad av i listan som kommer upp så får du fram tider då du kan boka. Vill du veta mer om objektet klicka på ”Visa mer om bokningsobjektet” ovanför schemat.

För att boka som privatperson behöver du logga in med BankID. Efter att du har tryckt ”Bokningsförfrågan” får lokalbokningen din förfrågan och behandlar den. Sedan får du en bekräftelse på att ni har bokat. Om du gör bokningen på kontorstider (Helgfria vardagar kl. 8-17) kan bekräftelsen komma samma dag. Planera gärna ändå att du bokar minst en arbetsdag i förväg för att vara säker på att du får bekräftelsen i tid.

Vill du istället boka åt en förening, kontakta administrationsansvariga i din förening så kan de hjälpa dig att skapa en inloggning.

Spontanboka?

Lokalbokningen arbetar med att förenkla bokningsförfarandet för att enkelt kunna spontanboka en ledig tid, mer om det under hösten 2024. Men än så länge om man vill spontanboka utom kontorstider kan man göra detta men man behöver då köpa en tagg. För mer information om detta kontaktar man lokalbokningen.

E-tjänst boka hallar och lokaler

Besökstid

Besökstid:
Måndag 09:00 - 18:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag: Stängt
Torsdag 08:00 - 15:00
Fredagar 08:00 - 17:00

Lokalbokning

NULL

Boka hallar och lokaler