Information om coronaviruset covid-19

Kommunen jobbar aktivt med hanteringen av coronaviruset covid-19 och följer direktiv och rekommendationer från folkhälsomyndigheten, socialstyrelsen och andra myndigheter.

Läs mer
0 Driftstörningar

Google translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lån av Chromebook

Studerar du på Vuxenutbildningen Campus Alingsås kan du få låna en Chromebook under din studietid. Verktyget är till låns och ska vara ett arbetsredskap i skolarbetet.

Texten uppdaterad 2020-04-23

En överenskommelse kommer att tecknas mellan dig och Alingsås kommun som reglerar villkoren och verktyget kan hämtas efter att denna är tecknad. Överenskommelsen hittar du som bilaga längre ner på sidan.

Vilka får låna en Chromebook?

Inskrivna elever på grundläggande/gymnasial nivå och svenska för invandrare (sfi) hos Vuxenutbildningen Campus Alingsås.

Intresseanmälan för lån av Chromebook

Fyll i intresseanmälan om du är intresserad av att låna ett verktyg genom oss. Du fyller i namn, personnummer, e-post och från vilket datum du önskar låna verktyget. Efter detta får du information om du får låna och när du kan hämta din Chromebook.

Uthämtning av Chromebook

Du får ett meddelande om när du kan hämta din Chromebook. du kan inte hämta den innan du har börjat studera.

Du ska ha läst igenom överenskommelsen innan du hämtar din Chromebook. Ett utskrivet dokument är förberett för dig att underteckna när du kommer.

Campus Alingsås reception

NULL

Campus Alingsås