2 Driftstörningar
sv Swedish

Publicerad 2022-08-10, kl 09:11

Before Work hos Sparbanken Alingsås den 13 september

Before Work är ett väletablerat frukostmöte där nätverkandet står i fokus. Det syftar till att företag i Alingsås i större utsträckning ska lära känna varandras verksamheter och nå synergier och affärsmöjligheter i kommunen. Bakom arrangemanget står Alingsås kommun och Näringslivsrådet.

På höstens första frukostmöte står Sparbanken Alingsås som värd. Välkommen den 13 september!

1833 öppnades dörrarna till Sparbanken Alingsås. Utvecklingen i samhället har varit enorm under de 188 år som banken har funnits, från häst och vagn till elbilar, papper och penna till smartphones och från lexikon till Internet. Sparbanksidén är hjärtat i allt Sparbanken gör och det betyder att de är lokala, hjälper människor och företag till en sund och hållbar ekonomi och att vinsten går tillbaka till samhället.

Förra våren invigdes Alingsåskontoret efter 1,5 års renovering. Det fina 60-talshuset ser likadant ut på utsidan, men insidan har gjorts om för att skapa den bästa upplevelsen för kunderna och för att stötta medarbetarna på bästa sätt. Under frukostmötet får du som deltagare ta del av Sparbankens historia, idé och framtidsutsikter. Välkommen!
   
Kort fakta 
Vad: Before Work hos Sparbanken Alingsås
Tid: 
Tisdagen den 13 september kl. 7.30–8.30
Var: 
Sparbanken Alingsås, Bankgatan 8, Alingsås
Anmälan: 
Senast den 9 september till christina.falk@alingsas.se

Anna Milsta

NULL

Näringslivsstrateg, Näringslivsenheten

Christina Falk

NULL

Kommunledningssekreterare, Kommunledningskontoret

Interna genvägar

Om Näringslivsrådet