Publicerad 2024-03-05, kl 00:00

Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Norge och Sverige efter pandemin

3 maj, 2022 - 13:00 - 16:30

Välkommen till ett kostnadsfritt hybrid-event som arrangeras av Norsk Svenska Handelskammaren i samarbete med Business Region Göteborg.

Talare

Micael Dahlen, Handelshögskolan i Stockholm – Livet efter pandemin

Micael Dahlen är en populär talare och föredragshållare, såväl i Sverige som internationellt. Han har pratat på platser som Shanghai, New York, Istanbul och Lissabon, för kunder som Google, Ericsson, Samsung, The Economist och Fujitsu. Han har blivit framröstad till ”näringslivets populäraste föredragshållare” och i september 2021 utsågs han till tvåa i världen i den senaste globala rankingen av forskare inom sitt område i Journal of Business Research.

Lottie Knutson, Digtrans Sweden – Resande efter pandemin

Resexperten Lottie Knutson driver egna SoMe-kanaler och är reseredaktör/skribent i Aftonbladet, AB Söndag och Connoisseur Magazine. Hon föreläser om möjligheter för den norska och svenska besöksnäringen ur användarperspektiv och ger insiderinformation ur medias synvinkel. Hon resonerar kring framgångsfaktorer inom destinations- och konceptutveckling – och spanar privatresetrender.

Birna Ödefors, Maersk – Supply chain & logistik efter pandemin

Birna är en erfaren ledare inom frakt och logistik. Hon har ett kommersiellt tänk och drivs av att hitta perfekta lösningar för kunder på ett kreativt, hållbart och lönsamt sätt. Birna bor i Sverige och är dansk av ursprung. Hon har god kännedom om globala kunder, skogsindustrin och en gedigen bakgrund inom att leda och utveckla verkligt partnerskap med ledande företag. Birna har nyligen återvänt till Maersk, efter 15 år och olika befattningar i andra internationella logistik och transport.

Thomas Lindström, Thinc – Konsument efter pandemin

En entreprenörsdriven ledare med djup kunskap och erfarenhet inom detaljhandel, kommunikationsledning och ledarskap. Idag COO och partner på kommunikationskoncernen Thinc Jetty Collective och medgrundare av startupbolaget INO Foodtech. Tidigare VD för snacksbolaget Premium Snacks Nordic och Retailbyrån Reagent Communication samt marknadschef för Lambi

Seminariet sker live på Yesbox Göteborg den 3 maj, kl. 13:00-16:30. Det finns även möjlighet att vara med digitalt.

Klicka här för att komma till anmälan

Detaljer

Datum:
3 maj, 2022
Tid:
13:00 - 16:30
Evenemang Kategori: