Publicerad 2024-02-27, kl 00:00

Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Before work på PMU Vinden

4 april, 2023 - 07:30 - 08:30

Ett väletablerat och välbesökt frukostmöte där nätverkandet står i fokus. Before Work syftar till att företagen i Alingsås i större utsträckning skall lära känna varandras verksamheter och på så sätt finna synergier och affärsmöjligheter i kommunen.

Vid varje tillfälle står ett företag som värd. I de egna lokalerna bjuder företaget på frukost och en presentation av sin verksamhet. En fantastisk möjlighet att marknadsföra sin verksamhet för potentiella kunder, samarbetspartners och kollegor i kommunen. Vi träffas innan dagens alla måsten drar igång kl. 7.30-8.30.


Tisdag den 4 april står PMU Vinden som värd för Before Work

Föreningen Vinden, som tillsammans med PMU driver Vinden Second hand, bildades 1989 och har idag ca 150 medlemmar. Vinden är en hjälporganisation som bedriver second hand-verksamhet med mål att kunna hjälpa behövande runt hela jorden. Namnet Vinden betyder inte bara överskottsprylar från ”vinden” utan också en positiv ”vind” som blåser ut över världen, till hjälp för den fattige, svage, hemlöse, sjuke etc.

Grunden i verksamheten är alla ideellt arbetande personer som på olika sätt deltar i det dagliga arbetet med att ta hand om och bereda allt som generösa givare skänker.

Butikschef Christofer Berggren kommer att berätta om verksamhetens social arbete men även PMU:s och föreningen Vindens biståndsarbete.

Tid: Tisdag den 4 april kl 7:30 – 8:30

Plats: Maskingatan 6

Anmälan: senast den 29 mars till christina.falk@alingsas.se

 

Detaljer

Datum:
4 april, 2023
Tid:
07:30 - 08:30
Evenemang Kategori:

Arrangör

Alingsås kommun