Publicerad 2024-02-28, kl 00:00

Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Before work på SHRI Yogastudio

9 februari, 2023 - 07:30 - 08:30

Välkommen till ett rogivande frukostmöte hos det lilla företaget med stor framtidstro. Den 9 februari står SHRI Yogastudio som värd för Before Work.

Att bo i den friskaste kommunen, är det möjligt?

I år firar SHRI Yogastudio i Alingsås femton år. Kvinnan bakom verksamheten har däremot varit aktiv företagare dubbelt så länge.
Magdalena Lagerström har tidigare drivit företag inom bland annat handel och evenemang och är numera självläkningsterapeut och andningscoach. Genom SHRI Yogastudio har hon spridit kunskap om andningens positiva effekter till tusentals människor, samt genomfört flertaliga projekt och evenemang; från skolyoga till företagsyoga, reseupplevelser och individanpassade kurser i sin studio i centrala Alingsås.

Med teorin om att kunskap om andning kan bidra till välmående hos både individ och samhälle vill Magdalena jobba förebyggande inom hälsa. Under frukostmötet berättar Magdalena om sin egen resa som företagare och om hennes vision om framtidens Alingsås – Sveriges friskaste kommun.

Varmt välkommen!

 

Kort fakta
Vad: Before Work på SHRI Yogastudio, Södra Ringgatan (Grand Hotel)
Tid: Torsdag den 9 februari kl. 07.30-08.30
Anmälan: Senast den 6 februari till christina.falk@alingsas.se

 

Before Work är ett välbesökt frukostmöte där nätverkandet står i fokus. Before work syftar till att företagen i Alingsås i större utsträckning skall lära känna varandras verksamheter och på så sätt finna synergier och affärsmöjligheter i kommunen.

Vid varje tillfälle står ett företag som värd. I de egna lokalerna bjuder företaget på frukost och en presentation av sin verksamhet. En fantastisk möjlighet att marknadsföra sin verksamhet för potentiella kunder, samarbetspartners och kollegor i kommunen. Vi träffas innan dagens alla måsten drar igång kl. 7.30-8.30.

Detaljer

Datum:
9 februari, 2023
Tid:
07:30 - 08:30
Evenemang Kategori:

Arrangör

Alingsås kommun