1 Driftstörningar

Publicerad 2023-11-16, kl 11:16

Informationskväll om landsbygdsutveckling

Har ni som förening, företag eller organisation en idé som utvecklar er bygd eller ert närområde? I så fall är ni varmt välkomna på en informationskväll om landsbygdsutveckling genom Leader Göta älv och Säveån.

Leader Göta älv och Säveån är ett nybildat leaderområde som är ett samarbete som syftar till att arbeta med lokal utveckling, där du och din förening eller företag kan söka medel för att få stöd i ert utvecklingsarbete. De kommuner som ingår är Ale och Lilla Edet samt delar av Alingsås, Lerum, Trollhättan och Vänersborg. Projektkontoret sitter i Ale.

Under kvällen kommer ni att få veta hur det går till att söka stöd – från idé till genomförande – och hur leaderkontoret coachar och stöttar er genom processen.

Ni som kan söka finansiering för er utvecklingsidé är föreningar, företag och offentliga organisationer på landsbygden. Som privatperson är du också välkommen att delta då du kan få stöd för mindre insatser genom delprojekt.

När: Den 28 november kl. 18.30-19.30

Var: Servicekontoret i Sollebrunn, Trollhättevägen 8

Anmälan: https://forms.gle/2Zt5wzByYJpv6nx97

Mer information om Leader Göta Älv och Säveån hittar ni på deras hemsida: https://leadergotaalv.se/

Om du har några frågor kontakta projektledaren Annika Leander.
E-post: annika.leander@ale.se
Telefon: 0303-703 942, mobil: 0704-320 942

Varmt välkommen!

Alingsås kommun