Publicerad 2023-06-09, kl 11:15

Nu ska cirkulationsplatsen färdigställas

Nu ska cirkulationsplatsen vid Stråhles allé färdigställas med bland annat linjemålning och asfaltering. Arbetet startar nästa vecka och beräknas vara klart vecka 27.

Efter att den nya cirkulationsplatsen togs i fullt bruk i vintras har en del mindre åtgärder av olika orsaker fått vänta på att slutföras. Detta ska nu ske med start vecka 24 och det handlar då om saker som justering av kantstenar, linjemålning och asfaltering.

Större delen av tiden kommer påverkan på trafiken inte var särskilt stor men en del arbetsmoment kommer påverka mer, till exempel asfaltering. En del åtgärder kommer utföras nattetid för att minimera trafikpåverkan. Redan i vecka 24 blir det en del nattarbete, men då kommer det gå att passera förbi arbetsområdet. Senare blir det dock fyra nätter med totalavstängning och omledning av trafik. Dessa nätter är lördag-onsdag 1-5 juli.

Allt planeras att vara klart vecka 27 och vi ber om att alla visar försiktighet förbi arbetsområdet under de här veckorna. Till hösten kommer det även planteras i rondellen och i kringliggande ytor.

Telefontid trafik- och parkenheten

NULL

Kontakta trafik- och parkenheten på 0322-61 70 22, telefontid kl. 8-10 alla helgfria vardagar. Kontakta växeln övrig tid 0322-61 60 00, kl 8-17 måndag-torsdag och 8-16 fredag., Trafik- och parkenheten