Publicerad 2022-09-13, kl 11:30

Vill du bli leverantör till Alingsås kommun?

Vill du får möjligheten att bli leverantör till Alingsås kommun eller andra kommuner och statliga myndigheter?

Alingsås kommuns upphandlingsenhet bjuder in dig som företagare till en utbildning i hur du lämnar anbud. Under eftermiddagen går kommunens upphandlare Helena-Maria Olsson Hedberg och Georgia Lidborg igenom grunderna i lagen om offentlig upphandling, visar hur du praktiskt går till väga för att lämna ett anbud och vad du ska tänka på när du sätter samman ditt anbud.

Vi erbjuder den här typen av utbildningstillfällen för att underlätta för lokala företag att delta i kommunens upphandlingar. Om fler företag lämnar anbud kan vi bidra till ett starkare lokalt näringsliv och skapa ett bättre underlag för god kommunal service, säger Georgia Lidborg på kommunens upphandlingsenhet.

Utbildningens Hus (Sparbankssalen)
Östra Ringgatan 16
Tid: 19 oktober 2022, kl. 18.00-20.00

Anmäl dig till genom att skicka ett mail till upphandling@alingsas.se

Varmt välkommen!

Alingsås kommun