Publicerad 2022-07-06, kl 10:43

Boosta ditt företagande tillsammans med oss!

Nu kommer succékonceptet från Göteborg på turné till Alingsås! GBG Co-ops är communityt för alla som vill starta företag tillsammans. Häng med när Alingsås kommun, Företagarna och Nyföretagarcentrum drar igång hösten tillsammans med Coompanion!

Datum & tid: 25 augusti kl 17-19
Plats: Grand Hotel Alingsås, Bankgatan 1

Har ni något som ni behöver hjälp med? Behöver ni nya inspel för att komma vidare? Vi hjälper varandra på entreprenörsresan!

Under kvällen får du träffa andra entreprenörer, bolla affärsidéer och ta nästa steg i att utveckla er idé till ett hållbart företag – och framförallt ha kul med andra när ni följer er företagsdröm. Vi bjuder på fika!

Anmäl dig här senast den 20 augusti!

Nätverksträffen arrangeras av Alingsås kommun, Coompanion, Företagarna Alingsås och Nyföretagarcentrum Alingsås.

Alingsås kommun