1 Driftstörningar

Publicerad 2022-07-05, kl 15:32

Smittskyddsåtgärder inom vården

På grund av en ökad smittspridning av covid-19 i samhället återinförs nu vissa smittskyddsåtgärder inom vård och omsorg.

Sedan i måndag använder nu all personal som rör sig i vårdlokaler munskydd. Krav på munskydd gäller än så länge inte brukare och besökare. Personal använder även visir vid vårdnära arbete för att minimera risken för smittspridning. Dessutom ska all personal med symptom som liknar covid-19 stanna hemma och provta sig med PCR-test.

Om du ska besöka ett särskilt boende uppmuntrar vi till att du använder munskydd. Du får även gärna träffa din anhöriga utomhus om vädret tillåter. Alla uppmanas också att hålla extra avstånd till varandra.

Tack för visad förståelse.

Vård- och omsorgsförvaltningen

NULL

Vård- och omsorgsförvaltningen