Publicerad 2022-05-18, kl 15:50

Before Work hos Stora Mellby Rör

Välkommen på Before Work den 8 juni då vi besöker Stora Mellby Rör AB som i över 75 år har utfört installationer åt privatpersoner och företag.

Stora Mellby Rör AB grundades 1944 av Karl-Erik Andersson. Den ursprungliga verksamhetsidén var att göra installationer av centralvärme hos lantbrukare samt installationer av vatten i ladugårdar. Men de har under åren utvecklats till en omfattande verksamhet med både privatpersoner och företag som målgrupp.

Idag är Stora Mellby Rör ett modernt VS-företag med flera filialer och ett 40-tal anställda där majoriteten själva är delägare. Från lokalerna i Stora Mellby utgår företagets medarbetare varje morgon och där finns också en utställningshall och ett stort lager av VS-produkter.
 
Kort fakta 
Vad: Before Work hos Stora Mellby Rör
Tid: 
Onsdag den 8 juni kl. 7.30–8.30
Var: 
Stora Mellby Rör, Gräsgatan 4, Sollebrunn
Anmälan: 
Senast den 3 juni till christina.falk@alingsas.se

Before Work är ett väletablerat och välbesökt frukostmöte där nätverkandet står i fokus. Before Work syftar till att företagen i Alingsås i större utsträckning ska lära känna varandras verksamheter och på så sätt finna synergier och affärsmöjligheter i kommunen. Frukostmötet arrangeras av Alingsås kommun i samverkan med Näringslivsrådet.

Alingsås kommun