Publicerad 2022-04-25, kl 14:48

Öppet hus för byggbranschen

Onsdagen den 4 maj kl. 14-16 bjuder Alströmergymnasiets bygg- och anläggningsprogram in byggbranschen till öppet hus på Bollvägen 11.

Alla elever som går bygg- och anläggningsprogrammet på Alströmergymnasiet har mycket praktik under sin utbildning. För att skapa förutsättningar för det vill vi ha ett brett kontaktnät i den lokala byggbranschen där det finns många företag som skulle kunna ta emot elever.

Nu bjuder vi in hela byggbranschen, både företag som redan har praktikanter och de som ännu inte har, till våra lokaler på Bollvägen 11 för att ni ska få en inblick i vår verksamhet. Ni får träffa elever och lärare och kan dessutom ta del av information om den handledarutbildning som krävs för att ta emot praktikanter.

Under eftermiddagen finns också leverantörer av maskiner, verktyg och andra hjälpmedel inom bygg på plats, och dessutom bjuds det på fika. 

Kontakta lärare Magnus Lindgren på 0734-142374 om du har frågor eller funderingar. 

Alingsås kommun