Publicerad 2022-03-17, kl 11:18

Before work på Ung Företagsamhet

Den 5 april är det dags för Before Work igen. Den här gången gästar vi Ung Företagsamhet Älvsborg som jobbar med att utbilda unga i entreprenörskap och företagande.

Sedan några år arbetar Ung Företagsamhet i samverkan med grundskolan och näringslivet, eftersom det är viktigt att utbildningen tränar elevernas förmågor som efterfrågas av näringslivet. Gästar gör också Alingsås HK:s klubbchef Julia Ryding. AHK är en samarbetspartner till Ung Företagsamhet och Julia kommer berätta om klubbens arbete för att främja samhällsnyttan under parollen #viställerupp.

Medverkande
Rebecca Bitto, regionchef Ung Företagsamhet
Linda Gartman, partneransvarig Ung Företagsamhet
Julia Ryding, klubbchef Alingsås HK
 
Kort fakta 
Vad: 
Before Work med Ung Företagsamhet
Tid: 
Tisdag den 5 april kl. 7.30–8.30
Var: 
Plats meddelas senare
Anmälan: 
Senast den 30 mars till christina.falk@alingsas.se

Before Work är ett väletablerat och välbesökt frukostmöte där nätverkandet står i fokus. Before Work syftar till att företagen i Alingsås i större utsträckning ska lära känna varandras verksamheter och på så sätt finna synergier och affärsmöjligheter i kommunen. Frukostmötet arrangeras av Alingsås kommun i samverkan med Näringslivsrådet.

Alingsås kommun