Publicerad 2022-03-14, kl 10:49

Lunchseminarium om framtidens kompetens

Hur är jag en attraktiv arbetsgivare och var hittar jag rätt person? Det är frågor många företagare ställer sig idag. Välkommen på lunchseminarium med fokus på kompetensförsörjning.

Helene Stensson och Anna-Lena Johansson

Vi talar nu om en återstart av Sverige men också en omställning och digitalisering, men många företag upplever stora utmaningar att både hitta och behålla rätt kompetens. Har du koll på vilken ny kompetens ditt företag måste utveckla eller anställa för att vara konkurrenskraftigt de närmaste åren? Under detta lunchseminarium får du verktygen, tipsen och möjligheterna!

Alingsås kommun har bjudit in Anna-Lena Johansson, strategiskt ansvarig för kompetensförsörjning på Business Region Göteborg och Helene Stensson, regional processledare för Göteborgsregionens Kompetensnav, vilket är ett initiativ som samlar utbildningar och insatser för kompetensutveckling i Göteborgsregionen. Under seminariet kommer vi fokusera på hur du som företagare behöver tänka strategiskt men också ge tips och råd som du kan använda direkt i ditt rekryteringsarbete.

Varmt välkommen!

Tid:
20 april kl. 12.00-13.30
Plats: First Hotel Grand, Bankgatan 1, Alingsås (lokal Bakfickan)
Anmälan: Anna Milsta, Alingsås kommun, anna.milsta@alingsas.se, 0322-61 69 01 senast den 15 april.

OBS! Vi bjuder på lunchen. Meddela ev specialkost i samband med anmälan. Begränsat antal platser.

Alingsås kommun