1 Driftstörningar

Publicerad 2021-09-20, kl 08:18

Vill du vara med och odla på Kometgatan?

Alingsås kommun ska anlägga nya odlingslotter på Kometgatan inför odlingssäsongen 2022. Nu vill vi träffa er som är intresserade av att vara med och odla på platsen framöver.

Alingsås kommun ska ta bort allt skräp, nollställa ytan och sedan anlägga nya odlingslotter där alla är välkomna att vara med. För att få en bild av hur stort intresset är för att vara med i en förening för odlingsplatsen bjuder vi in till en informationsträff. 

Torsdagen den 30 september kl. 16 finns Henrik Brunnegård och Karolina Alvaker från parkenheten på Alingsås kommun vid odlingens informationsskylt på Kometgatan 5 för att träffa er som är intresserade och för att svara på era frågor.

Ingen föranmälan krävs utan det är bara att dyka upp.

Henrik Brunnegård

NULL

Parkingenjör, Trafik- och parkenheten