Publicerad 2021-08-30, kl 15:33

Så lyckas du i en offentlig upphandling

Inom Alingsås kommun vill vi gärna att våra lokala företag deltar och lämnar anbud i våra upphandlingar. För att underlätta höll våra egna upphandlare, Georgia Lidborg och Helena-Maria Olsson Hedberg, en utbildning för en grupp företagare i mitten av maj, där de fick lära sig mer om offentlig upphandling och hur man konkret går tillväga för att lämna anbud.

Det var tolv deltagare från lokala företag vid det tillfället, och flera av dem hörde av sig efteråt och gav utbildningen ett gott betyg.

Nytt utbildningstillfälle i september

Snart är det dags igen för ett utbildningstillfälle för den som vill lära sig mer om hur man gör affärer med offentlig sektor. Varmt välkommen till Utbildningens Hus – Sparbankssalen på tisdag 7 september kl. 18.00 – 20.00. (Tyvärr blev det fel datum i vårt utskick tidigare, det är alltså detta datum, 7 september, som gäller och inget annat.)

Anmälan görs senast 3 september till upphandling@alingsas.se. Ange i anmälan om du vill delta fysiskt på plats eller föredrar att vara med digitalt. 

Alingsås kommun