Publicerad 2020-12-10, kl 08:57

Takbyrån prisades som Årets företagare 2019

Nyligen fick Takbyrån i Alingsås ta emot ett pris som Årets företagare 2019 av Företagarna Alingsås. 

— Jätteroligt att uppmärksammas på det här sättet, säger vd Tobias Udén, som äger företaget tillsammans med Håkan Jacconelli, Stefan Sylvén och Andreas Nordström.

Takbyrån i Alingsås startade sin verksamhet så sent som 2014 av Stefan Sylvén och Håkan Jacconelli. Sedan dess har delägarna dubblerats, och såväl omsättningen som antal anställda har ökat kontinuerligt.

— Nu är vi nästan 40 anställda så det har gått ganska fort de här åren. Jag kom in i företaget för tre år sedan, berättar Tobias Udén, som tror att framgångsfaktorerna är flera.

— Vi jobbar långsiktigt med bra personal, bra material och en god service. Sen tycker vi väl att vi är ganska anonyma här i Alingsås, men det här priset visar ju att folk vet att vi finns och vad vi gör. 

Tobias visste att företaget var nominerat till priset som skulle ha delats ut på galan i Estrad Alingsås i våras. Men när galan försvann i svallvågorna av pandemin delades priset istället ut nu i december.

— Det blev en glad överraskning när Företagarna ringde och meddelade att vi hade vunnit, säger Tobias Udén med ett skratt.

Alingsås kommun