Publicerad 2020-09-10, kl 09:00

Surfa lättare på nya alingsas.se

Alingsås kommun firade midsommar med att lansera en ny hemsida! Tanken är att nya alingsas.se ska vara mer utav en servicewebb, där du som användare ännu enklare kan få svar på dina frågor och använda dig av kommunens e-tjänster.

Naturligtvis fungerar hemsidan lika bra oavsett om du surfar från en mobil, läsplatta eller dator. Kvalitet och relevans istället för kvantitet har varit viktigt: den nya hemsidan är rejält bantad och har gått från att innehålla flera tusen sidor till runt 900. Något som stämmer överens med dagens användarbehov. 

Vår nya hemsida är en del i kommunens arbete för att stödja och tillhandahålla bästa möjliga service till vårt lokala näringsliv och våra medborgare, attrahera företagsetableringar, besökare, inflyttare och studenter. Här på hemsidan finns information och slussar till alla som planerar att besöka eller etablera sig i vår vackra kommun. 

Alingsås kommun