Publicerad 2020-09-09, kl 14:08

Sveriges mest tongivande poet till Palladium!

Välkommen till ett spännande författarsamtal med Athena Farrokhzad, poet och författare, på Palladium tisdagen den 15 september klockan 18.00. Författarsamtalet är gratis, men en serviceavgift om 10 kr utgår när du bokar din biljett.

Athena Farrokhzads författarskap är politiskt, aktivistiskt och motståndskraftigt i ordets bokstavliga bemärkelse. Hennes sommarprat 2014 gav stora rubriker, liksom dikten Brev till Europa – och nu debatten efter Yahya Hassans bortgång.

Athena Farrokhzad Foto: Khashayar Naderehvandi

Athena Farrokhzad debuterade 2013 med uppmärksammade Vitsvit. Nu är hon aktuell med samlingen I rörelse, men också som redaktör för Berör och förstör – en diktantologi för unga, samt som översättare av Adrienne Richs dikter. Farrokhzad är också kursansvarig för författarutbildningen vid Biskops-Arnö.

Biljetten är kostnadsfri men en serviceavgift om 10 kr utgår. Biljett kan köpas här: http://event.webbiljett.se/alingsaskh

Missa inte detta! Varmt välkommen!

Alingsås kulturhus och COVID-19

För att minska smittspridning av coronaviruset gäller följande:
Alla vuxenprogram på Palladium genomförs med max 50 personer, inklusive medverkande och personal.

Flera av programaktiviteterna live-streamas till kulturhusets YouTube-kanal. Vi reserverar oss för att ändringar av höstens program kan ske med kort varsel med tanke på läget.

Alingsås kommun