Publicerad 2020-08-20, kl 14:03

Nolhaga parkbad är ett populärt besöksmål

Efter knappt 1,5 år sedan invigningen av Alingsås nya friskvårdsanläggning är nu Nolhaga Parkbad uppe i 200 000 bad.

I början på mars 2019 slog Nolhaga Parkbad upp portarna för första gången efter ett par års renovering. Knappt 1,5 år efter öppningen och 200 000 badande gäster senare märks det hur efterlängtat det nya badhuset har varit med runt 430 besök en vanlig dag. Under coronapandemin har maxgränsen fått justeras och parkbadet har i skrivande stund omkring 380 besök per dag.

Nolhaga Parkbad ligger i hjärtat av Nolhagaparken. Här kan du motionera i två 25-metersbassänger, leka i upplevelsebadet eller varva ner i relaxavdelningens lugn och ro. Här finns ett mysigt kafé och dessutom möjlighet till konferens.

Läs mer om Alingsås nya friskvårdsanläggning här https://www.nolhagaparkbad.se/

Kultur- och utbildningsförvaltningen

NULL

Förvaltningskontoret kultur- och utbildning