Anna Strömwall

Näringslivsforum med flygplatsdirektör Anna Strömwall

Äntligen sjösätts näringslivsforum där vi tillsammans, företagare, tjänstemän och politiker, kan mötas och diskutera frågor och inte minst inspireras för att skapa ett attraktivt näringslivsklimat. Den 15 maj kommer bland annat Landvetters nya flygplatsdirektör Anna Strömwall för att berätta om värdet av att vara en av Europas starka tillväxtregioner.

För att skapa dialog och bättre samförståelse kring de frågor som företag har gentemot kommunen skapas nu ett återkommande arrangemang - Näringslivsforum. Ytterligare ett syfte med forumet är att hitta inspiration. Till den 15 maj kommer Landvetters nya flygplatsdirektör Anna Strömwall för att bland annat prata om det stora värdet att tillhöra Europas starka tillväxtregioner. Tidigare har hon bland annat arbetat på Skandinaviens största containerhamn, APM Terminals. Dessutom får du chans att lära känna några av kommunens nya chefer, däribland kommundirektör Maria Standar, som berättar om vad som är på gång i kommunen. Givetvis kantas eftermiddagen också av kreativa samtal kring borden där näringslivsutveckling står i fokus.

Bakom dagen står Näringslivsrådet och Alingsås kommun.

Tid: 15 maj kl. 15.00-18.00
Plats: Grand Hotel, Bankgatan 1, Alingsås
Anmälan: Klicka här

 

Program:

15.00-15.20 Drop-in mingel med lättare förtäring
15.20-15.30 Näringslivsrådet hälsar välkommen
15.30-16.20 På gång i kommunen - strategisk samverkan, Kommundirektör Maria Standar, tillväxtchef Jenny Perslow och miljöskyddschef Maria Jacobsson
16.20-17.00 Runda bordssamtal med Näringslivsrådet
17.00-17.50 Vikten av att tillhöra en av Europas främsta tillväxtregioner, Landvetters flygplatsdirektör Anna Strömwall
17.50-18.00 Avslutning, kommunstyrelsens ordförande Daniel Filipsson