Sommarvikariat, assistent till sjuksköterska

Om arbetsplatsen

Välkommen till Alingsås! Här hittar du en välbevarad stadskärna och en levande landsbygd med vacker natur. Med goda pendlingsmöjligheter är det också nära till Göteborgs storstadspuls och resten av Västsverige.

Över 42 000 invånare och nära 4 000 medarbetare gör Alingsås till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du själva ska kunna vara med och påverka. Tillsammans skapar vi Alingsås!

På vård- och omsorgsförvaltningen är vi idag cirka 1400 medarbetare som med vår samlade kunskap och yrkesvana ger alingsåsarna omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. Vi möter våra brukare, anhöriga och kollegor med öppenhet, engagemang och respekt och tillsammans arbetar vi för att skapa en god arbetsplats för alla.

Studerar du till sjuksköterska eller är erfaren undersköterska?

Vi söker dig som vill utveckla dina kunskaper som undersköterska eller vill omsätta teori till praktik inför kommande roll som sjuksköterska.

Inom Alingsås kommunala primärvård kan du jobba som assistent till sjuksköterska under sommaren 2024.

Arbetsuppgifter

Tycker du om att arbeta självständigt och i team? Det är bra, för vi söker en person med god förmåga att på uppdrag av sjuksköterska eller tillsammans med sjuksköterska utföra insatser enligt patienternas behov. Vi arbetar alltid med en helhetssyn kring patienter där varje möte är unikt och betydelsefullt.

I rollen som assistent till sjuksköterska arbetar du med sjukvård hos olika patienter i deras hem, både i ordinärt boende och särskilt boende. Ditt jobb är att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser såsom exempelvis såromläggningar och provtagningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar till sjuksköterska, och har läst minst tre terminer, eller dig som är utbildad undersköterska. Du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. All erfarenhet från vård och omsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav eftersom du ofta arbetar hemma hos patienterna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde: Efter överenskommelse

Övrig information

Tjänsten är ett sommarvikariat.

Intervjuer kommer att ske löpande under våren.

På www.alingsas.se/jobb kan du läsa mer om vårt erbjudande till dig.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Visma Recruit.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag.

Sök jobbet
Arbetsplats
Alingsås kommun
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Yrkeskategori
Hälso- och sjukvård
Sista ansökningsdag
2024-06-01
Omfattning
Heltid / deltid
Lön
Efter överenskommelse
Referensnummer
C172682
Antal tjänster
8

Hanna Tehrani

Enhetschef

Agneta Kärvling

Enhetschef

Josefine Nadolski

Enhetschef
Direkt0322-617095

Cathryn Berkelind

Facklig representant - Vårdförbundet