2 Driftstörningar
sv Swedish

Stora Mellby förskola

Stora Mellby förskola ligger mellan Sollebrunn och Nossebro, cirka tre mil från Alingsås. Förskolan är belägen mitt i Stora Mellby med närhet till skog och lantbruksgårdar.

Texten uppdaterad 2021-03-05

Stora Mellby förskola belägen mitt i byn Stora Mellby. Förskolan är lantligt belägen med närhet till skola, idrottsplats och skogen.

Roligt, lärorikt och utvecklande

Barn och föräldrar ska trivas, känna sig välkomna och delaktiga. Förskolan strävar efter att tillsammans skapa en verksamhet som är rolig, lärorik och utvecklande.

För att skapa trygghet och harmoni på förskolan är det viktigt att både barn och personal har en bra grund att stå på. Detta nås genom ett kontinuerligt arbeta med värdegrundsfrågor så som hur vi behandlar varandra, alla människors lika värde och inte minst mitt det egna värdet.

Ser barnens styrkor

Verksamheten bygger på ett styrkebaserat förhållningssätt och utgångspunkten är att ge alla barn möjlighet att nå sin fulla potential och tar tillvara på deras styrkor. Fokus i arbetet är att barnen ska känna sig delaktiga i verksamhetens utformning, att de ska känna att de har inflytande och kan påverka sin vardag på förskolan.