Miljö och företag

Miljöfrågor är något som berör de allra flesta företag, men det är inte alltid lika lätt att veta vart man kan vända sig för att få reda på den information som man är ute efter. Här har vi samlat några informationskällor som du kan kontakta vid miljöfrågor som rör din verksamhet.

Texten uppdaterad 2021-04-21

Energi- och klimatrådgivning

Boka in ett kostnadsfritt besök för ditt företag med energirådgivaren. Vi tittar övergripande på olika kostnadseffektiva energieffektiviserande åtgärder som kan vara lämpliga i just ert företag. För er som planerar genomförande av mer omfattande energianalyser av företaget med hjälp av en konsultfirma ger vi goda tips på vägen.

Kontakta energi- och klimatrådgivare

Telefon 0322 – 61 61 47

Miljöbron

Behöver ert företag hjälp att utveckla miljö- och hållbarhetsarbetet? Genom Miljöbron får ni kontakt med kompetenta och engagerade studenter som besitter de allra senaste kunskaperna och verktygen för att kunna förbättra er verksamhet. Dessutom får ni möjlighet att knyta kontakter med framtida medarbetare och ökar chanserna till lyckade rekryteringar längre fram.

Miljödiplomering

Miljödiplomering är ett sätt att hjälpa små och medelstora företag miljöanpassa sin verksamhet. Göteborgs miljöförvaltning eller privat aktör som är godkänd av Svensk Miljöbas genomför miljödiplomering.

Näringslivsenheten

NULL

Näringslivsenheten