Snygg blomma och lite alingsås symboler

Feriejobb i Alingsås kommun

Feriejobb är en chans för dig att prova på arbetslivet samt få viktiga erfarenheter inför framtiden. Du får arbetslivserfarenhet och en möjlighet att knyta kontakter på arbetsmarknaden. Det är också ett tillfälle för dig att lära känna Alingsås kommun som arbetsgivare.

Ansökning

I sommar erbjuder Alingsås kommun ca. 100 ungdomar feriejobb och det är du som är född -00, -01 samt -02 som har möjlighet att ansöka. Du måste också vara folkbokförd i Alingsås kommun för att ha rätt att feriejobba hos oss.

Ansökningen öppnar 5 februari och stänger 9 mars. Du gör din ansökan här. Vi tar inte emot ansökningar före eller efter ansökningstiden.

Arbetsområden

Feriejobbare arbeta med olika arbetsuppgifter inom kommunala verksamheter men också på föreningar eller ideella organisationer. Du kan arbeta inom äldreomsorg, barnomsorg, musik- och sångunderhållning, fastighet- och markskötsel, administration, djurvård och naturbruk, butik och lager eller fotbollsskola.

Arbetstider

Du kan få anställning en av tre perioder och du arbetar 4 timmar/dag under 3 veckor. De tre perioderna avlöser varandra mellan den 18 juni och 17 augusti.

Period 1: vecka 25 – 27, måndag – fredag, 18 juni – 6 juli 
Period 2: vecka 28– 30, måndag – fredag, 9 juli – 27 juli 
Period 3: vecka 31 – 33, måndag – fredag, 30 juli – 17 augusti

Kommunkursen

Är du ytterligare intresserad av feriejobb eller ska feriejobba i sommar? Genom Kommunkursen.se lär du dig mer. Du kommer att få reda på hur en kommun fungerar och hur du lyckas med ditt feriejobb. Du kommer också att få lära dig mer om Sveriges viktigaste jobb!

http://www.kommunkursen.se/

Kontakt

För övriga frågor och kontakt kan du nå oss på tele. 0322-61 60 00 eller feriejobb [at] alingsas [dot] se, vi ser helst att det är du som ungdom/arbetstagare som hör av dig, inte din målsman!

Följ oss gärna på Facebook; Feriejobb Alingsås kommun

E-tjänst