2 Driftstörningar
sv Swedish

Alströmerteatern och Trolle Lindgrenssalen

Alströmerteatern genomgår just nu en renovering, beräknas klart till december 2022.
Om du ska anordna ett evenemang, föreställning eller konferens har Alströmergymnasiet två modernt utrustade lokaler för uthyrning. Alströmerteatern passar perfekt för konserter samt underhållning och Trolle Lindgrenssalen är ypperlig för konferenser.

Texten uppdaterad 2022-06-23

Alströmerteatern

Alströmerteatern genomgår under perioden juni-december 2022 en omfattande renovering där lokalen ska tillgänglighetsanpassas och moderniseras för att bättre möta dagens krav på en modern hörsal och teater. I renoveringen ingår byte av dagens stolar till nya bekvämare med tillhörande bord. Gradängerna byggs om och får eluttag, ytskikt renoveras och ny belysning sätts in.

Renoveringen beräknas vara färdigt i december 2022. För mer information, kontakta Anders Erlandsson (se kontaktkort nedan).

Alingsås största teaterlokal som lämpar sig utmärkt för teater, konserter, standup, föreläsningar med mera. Salongen har totalt 609 sittplatser men kan också begränsas till 305 platser i den främre sektionen om så önskas.

Vi kan stolt säga att vi är Alingsås modernaste scen med ljud och ljus i toppklass. Vi samarbetar också med professionella tekniker för ljud och ljus som vi kan boka till ditt evenemang. Om ni kommer med egen teknik arbetar vi fram en setup som passar er och minimerar er arbetstid.

Mindre evenemang där ni sköter tekniken själva eller en större föreställning där ni bokar våra ljud- och bildtekniker. Oavsett vilken typ av evenemang ni har kan vi enkelt anpassa scenen efter era önskemål.

I anslutning till scenen finns tre loger med pentry.

Trolle Lindgrenssalen

Trolle Lindgrenssalen är en modern konferenslokal utrustad med senaste tekniken när det gäller ljud och bild som du enkelt styr och reglerar själv. Salen har 102 sittplatser och det finns möjlighet till servering i anslutning till lokalen. 

Anders Erlandsson

NULL

Scenmästare Alströmerteatern, Tekniker, Alströmergymnasiet service och support