1 Driftstörningar

Föreningsregistret

Texten uppdaterad 2021-12-17

De flesta av Alingsås kommuns föreningar är med i föreningsregistret och får löpande information från Kultur- och utbildningsförvaltningen. Om er förening inte är med är ni välkomna att anmäla er. Läs mer om hur du bildar en ny förening.

I föreningsregistret finner du kontaktuppgifter till föreningarna i Alingsås kommun. Du kan söka i sökfältet efter en enskild förening, specifik verksamhet, föreningar i din del av staden alternativt föreningstyp.

Om er förening är med vill vi gärna att ni mejlar Kultur- och utbildningsförvaltningen om eventuella förändringar i styrelsen, hemsidesadress, e-post osv. Då håller vi registret uppdaterat och aktuellt för alla som söker efter föreningar i Alingsås. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.

Redan medlem i en förening?

Högst upp på denna sida hittar du en länk som leder direkt till dina föreningssidor. Du loggar in med hjälp av ditt Mobila BankID, följer instruktionerna och hittar sedan allt du behöver på din förenings egen sida. Här kan man enkelt uppdatera sina uppgifter som t.ex. föreningens kontaktperson, ordförande, sekreterare, kassör, ledamot etc. På mina sidor kan man även boka lokaler eller söka föreningsbidrag.

OBS! Vill ni att fler personer ska ha behörighet till mina sidor får ni själva lägga till dessa personer, ta kontakt med ansvariga i föreningen.

Kultur- och utbildningsförvaltningen

NULL

Förvaltningskontoret kultur- och utbildning