Har du fyllt 18 år och vill ha ett sommarjobb som ger något?

Vi söker dig som fyllt 18 år och vill jobba med äldre människor inom hemtjänst, på ett av kommunens äldreboende, som personlig assistent eller på boende med personer som har en funktionsnedsättning.

Du har ett stort intresse för att jobba med människor och vill prova på arbetet inom kommunen. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet och kännedom om arbete inom omsorg. Har du en omvårdnadsutbildning är detta mycket meriterande inför fortsatt anställning i kommunen.

Tidsbegränsning: Vi kan erbjuda dig en anställning mellan veckorna 24-33, 75% eller mer. En förutsättning är att du kan arbeta mellan vecka 28-31. Förtur ges till dig som kan arbeta hela perioden. Introduktionen är obligatorisk och vi ser gärna att du kan påbörja den så snart som möjligt. 

Lämna din ansökan här

Just nu söker vi främst dig som kan arbeta i sommar på våra äldreboende eller inom hemtjänst. Är du intresserad av att arbeta med barn- och unga eller inom bendestöd eller personlig assistans, hänvisar vi dig till våra annonser för timavlönade. För att ansöka behöver du ett konto i offentliga jobb.

Annons för att jobba inom hemtjänst och äldreboende

Välkommen med din ansökan!