Café

Välkommen till Campus Alingsås

Du som studerar på högskola eller yrkeshögskola kan använda lokaler, service och den tekniska utrustningen som finns på Campus Alingsås i Utbildningens Hus.

Vi erbjuder dig en studiemiljö med grupprum, nätuppkoppling, datorer och annan teknik som gör det möjligt för dig att ta del av dina studier. Servicen är till för dig som studerar enskilt eller i grupp, på distans eller vanlig traditionell utbildning på eftergymnasial nivå.

Lunch och fika

Café Kvarnen säljer fika och lättare luncher. Kylskåp och mikrovågsugn finns bakom trappan i caféet om du har medhavd mat. En kaffemaskin finns inne på torget vid receptionen där du kan handla. Du kan även köpa lunch i Restaurangskolan.

Öppet alla veckans dagar - med det personliga passerkortet

Våra öppettider är
måndag - fredag kl. 08.00-15.00
lunchstängt kl. 11.30-12.30

För att få tillgång till lokalerna på helger och kvällstid till kl. 22.45, så behöver du ett passerkort. Du ansöker om detta i receptionen. Kostnad: 100 kronor i depositionsavgift. Kortet är personligt.

Registrering

För att använda huset i dina studier krävs att du registrerar dig som student hos oss. Detta gör du i vår reception som också visar dig runt när du kommer. 

Kontakt

Vid frågor kontakta oss.
Telefon: 0322-61 65 60
E-post: campus [at] alingsas [dot] se

Välkommen in!