Digital Store Manager - hösten 2020

Butiksmedarbetare och butiksledare behöver utveckla sin digitala kompetens för att möta dagens uppkopplade kunder. Läs vår nya utbildning som startar i Alingsås i augusti. Sök senast 15 april.

Jobbar du med försäljning inom handel och butik och vill vara med och driva försäljnings- och förändringsarbete med digitala butikskoncept är detta utbildningen för dig.

Den fysiska handeln förändras snabbt och det krävs att butiksmedarbetare och butiksledare höjer sin digitala kompetens. Att möta kunderna i den fysiska och digitala kundresan ställer andra krav på butiksmedarbetare och säljare.

I utbildningen lär du dig butiksutveckling med digitala koncept och tekniska lösningar utifrån ett omnikanalperspektiv. Du får inblick i hur tekniker som pekskärmar, mobila kassasystem, RFID-taggar, QR-koder, AR-lösningar och ansiktsavläsning etc. kan användas som säljstöd. Du lär dig vad en uppkopplad butik är och hur datalagrad information (kunddata) kan användas för att skapa attraktiva erbjudande och ge en personlig köpupplevelse.

Efter utbildningen kan du jobba som Digital Store manager, butiksledare eller affärsutvecklare inom handel. Du får en strategisk och operativ kompetens att utveckla och förbättra den digitala butiksupplevelsen ur ett kundperspektiv.

Läs mer om utbildningen här