Två elever som svetsar

Plåt- och svetsteknik ger goda jobbmöjligheter - efteranmälan öppen

En ny yrkesutbildning startar i januari i Alingsås. Tillverkningsindustrin liksom byggbranschen går idag för högvarv och arbetsmöjligheterna för den som är utbildad inom plåt och svets är mycket goda.

Är du intresserad av ett fritt och omväxlande arbete där noggrannhet ligger i fokus och som passar dig som är praktiskt lagd och vill arbeta med händerna? Då är denna utbildning något för dig!

Utbildningen ger dig stora möjligheter till jobb och kan leda till många spännande yrkesroller inom området plåt och svets.

Efteranmälan

Ansökan till utbildningen sker just nu genom efteranmälan, då det finns platser och/eller reservplatser kvar efter att ordinarie ansökningsomgång har avslutats.

I samband med efteranmälan görs antagningen av behöriga sökande i den ordning de kompletta ansökningarna registreras. De som är först med att skicka in sina kompletta ansökningar, som  visar att de är behöriga till utbildningarna, är de som kommer att erbjudas plats eller reservplats på utbildningen. Utbildningen kommer att tas bort från hemsidan och inte längre vara sökbar när samtliga utbildningsplatser fyllts.

Här kan du läsa mer om utbildningen.

Här gör du din ansökan www.grvux.se