Dans på Kulturskolan
Dans på Kulturskolan

Kulturskolan vill nå nya grupper

Webbanmälan för Kulturskolans verksamhet som startar hösten 2017 är nu öppen. Nytt för i år är att man möjliggör för nya grupper att ta del av Kulturskolans utbud.

- Vi hoppas kunna nå nya målgrupper, säger PierreÅkerström, avdelningschef Kulturskolan. Som barn och unga med funktionsvariation och barn och unga som av olika skäl inte har haft möjlighet att delta i Kulturskolans verksamhet tidigare till exempel på grund av att man inte har föräldrar som kan skjutsa eller för att man är ensamkommande. Vi vill också nå fler killar generellt.

För att nå det målet utökar man utbudet i de norra och södra kommundelarna. Kulturskolan erbjuder nu ca 10 nya valbara kurser som idag finns i Esteticums lokaler. Syfte är bland annat att ge fler barn och unga möjlighet att ta del av Kulturskolans utbud och verksamhet.

- Vi är otroligt glada över att kunna förlägga till de norra och södra kommundelarna. Gå in på www.alingsas.se och anmäl era barn!, uppmanar Pierre.

Kulturskolans undervisning startar under vecka 35, 2017. Anmälningarna behandlas utifrån anmälningsdatum. Anmälningar inkomna efter att kurserna blivit fulltaliga  placeras i kö. Besked om antagning för hösten -17 skickas ut i mitten av juni och kallelse till upprop eller första lektionskickas ut i mitten av augusti.

Läs mer och anmäl på: http://www.alingsas.se/kulturskolan