Doreal Williams och Josefin Cowie
Doreal Williams och Josefin Cowie

Julfest för alla på Palladium 14 dec

Fredagen den 14 december kl 15-21, slås dörrarna till Palladium upp för årets julmys signerat integrationsavdelningen. ”11 nätter före jul” blir en kväll med traditionell julfika, tomtegröt, luciasånger, korta julfilmer, pyssel med mera. Alla är välkomna!

    – Sedan flera år tillbaka har vi anordnat pysselkvällar - och just julfesten med julpyssel har vuxit och blivit mer uppskattat för varje år, berättar Doreal Williams, flyktingpedagog. Vare sig du är född i Alingsås eller är nyanländ så är ”Elva nätter före jul” ett tillfälle att ta en paus från julstressen och bara ha roligt tillsammans.

Förra året kom över 80 personer och därför arrangeras julfesten nu ihop med Alingsås Kulturhus och Kulturskolan. Dels för att bredda arrangemanget och öka utbudet, men också för att möta gästerna. Alingsås Kulturhus, som är en av årets medarrangörer, har stor vana av aktiviteter för alla åldrar och intressen.

– Årets julmys ”11 nätter före jul” vänder sig till alla för ett tillfälle att träffas och umgås med varandra över varm glögg och underhållning, säger Josefin Cowie, programansvarig Alingsås Kulturhus. Vi välkomnar alla till en kväll av gemenskap, julfika - och såklart en och annan överraskning, avslutar hon.

Doreal Williams instämmer:

– Nu hoppas vi att så många som möjligt kommer till Palladium den 14 december. Gammal som ung – ta med dig hela familjen eller kom själv. Alla är välkomna, alla får plats, avslutar hon.

 

Mer information här!