Boka lokal, idrottshallar, gympasalar och grusplaner

Välkommen att säsongsboka eller boka samlingslokaler

Vad som gäller under semestertider 2019 för lokalbokningen.

I sommar kommer vi ha öppet i Nolhagahallen (A-, B- och C) när det gäller Sporthallar och gymnastikhallar. Alla andra hallar är stängda under sommarlovet mellan vecka 25 (17 juni) – 33 (18 augusti).

För att boka Nolhagahallen A-, B-, eller C-hall ska man göra detta genom att göra en bokningsförfrågan via vår bokningssida https://event.webbiljett.se/alingsas/.

Man kan göra en bokningsförfrågan när som helst på dygnet men den kollas en gång om dagen och man behöver få en bekräftelse för att vara säker på att bokningen är komplett.

Det finns möjlighet att spela fotboll, badminton och volleyboll i A-hallen för dem som vill göra detta. Var medveten om att det inte finns några racketar eller bollar, dessa måste tas med.

Tänk på att man inte har tillgång till några omklädningsrum utan man behöver komma omklädd för att kunna nyttja lokalen.

Efter att man har använt sin bokning kommer en faktura på posten som ska betalas i augusti.

Lokalbokningens kontor kommer att vara stängd mellan vecka 27 (1 juli) – vecka 30 (28 juli).

Den 29 juli är kontoret bemannat  igen.

 

Ha en trevlig sommar 2019.

 

Du som önskar boka tider i kommunens sporthallar, gympasalar och på våra konstgräsplaner kan göra det via bokning [dot] sport [dot] fritid [at] alingsas [dot] se.

 
Om du vill besöka oss så finns vi i våra nya kontorslokaler i Nolhaga Parkbad, med ingång via huvudentrén. 

Våra öppettider är:

måndag - fredag kl 08.00 - 17.00.

Med reservation för planerade möten och ledigheter. 

Våra telefontider är:

måndag - fredag kl 09.00 - 12.30. 

 

Du kan göra säsongsbokning av sporthallar, gymnastiksalar och bollplaner samt bokning av samlingslokaler via vår e-tjänst nedan.

Eller genom att kontakta oss via telefon 0322- 61 61 74 eller e-post bokning [dot] sport [dot] fritid [at] alingsas [dot] se (bokning.sport.fritid)@alingsas.se 

Nötförbud

Observera att det råder totalförbud mot nötter, mandel och jordnötter i Alingsås Kommuns skolor och förskolor. Förbudet gäller samtliga skollokaler inklusive sporthallar och gympasalar.

Privat- eller föreningsägda lokaler

För bokning av privat- eller föreningsägda lokaler och anläggningar, se information för respektive anläggning i vänstermenyn.

Detaljinformation

I vänstermenyn hittar du detaljinformation om de olika lokalerna och planerna samt vad som gäller när du hyr av Alingsås kommun. 

E-tjänst