GOTHIA CUP - TRAFIKINFORMATION vecka 29

Under perioden 16-22 juli när Gothia Cup pågår i Alingsås kommer det vara begränsad framkomlighet för motorfordon i delar av staden.

Gatuavstängningar på två gator

Nolhaga allé kommer att vara avstängd för motorfordonstrafik i höjd med Nolhaga simhall och in mot parken, endast fordon med särskilt tillstånd kan passera, det kommer att finnas vakter på plats. Även Mjörnstrandsvägen längs med Mjörnvallen kommer att stängas av, dock kommer vakterna vid infarten på Mjörnstrandsvägen att släppa in båttrailers till iläggningsplatsen vid Mjörnvallsbron.

Som båt- och/eller koloniägare går det bra efter kontakt med vakterna att köra ner till sin båt och kolonilott för att lämna/hämta saker. Avser man att ha bilen stående en längre tid får man sedan parkera på de anvisade parkeringsplatserna.

Parkering 

För tillfälliga parkeringsplatser i samband med arrangemanget hänvisar vi till arrangörernas skyltning. Kommunens ordinarie parkeringsplatser finns på bifogad parkeringskarta, se nedan.
 

Cykla och gå

Det kommer att bli stora trafikstörningar i delar av staden och vi ber om överseende. För allas trivsel uppmuntrar vi till att i möjligaste mån cykla och gå eller åka kollektivt.
 

Kontakt

Vid frågor går det bra att nå oss via kommunens växel 0322-61 60 00.
 
Vi på gatuavdelningen önskar alla en trevlig vecka under detta unika arrangemang.
Tillhörande information