Information om coronaviruset covid-19

Kommunen jobbar aktivt med hanteringen av coronaviruset covid-19 och följer direktiv och rekommendationer från folkhälsomyndigheten, socialstyrelsen och andra myndigheter.

Läs mer
0 Driftstörningar

Google translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Noltorpsgården

Noltorpsgården ligger i stadsdelen Noltorp och har gruppboende som vänder sig till dig med demenssjukdom eller fysiska funktionshinder.

Texten uppdaterad 2020-07-21

Noltorpsgårdens entré

Noltorpsgården är beläget i Noltorps centrum med promenadavstånd till livsmedelsaffär, kyrka, vårdcentral och apotek. I närheten av Noltorpsgården finns Nolhaga och sjön Mjörn.

Frukosten tillagas på Noltorpsgården, lunch och middag levereras från Brunnsgården. Det finns gemensamma matsalar på samtliga avdelningar. Här finner du matsedel för kommunens äldreboenden.

Vi anordnar en rad olika aktiviteter så som sång och musik, bingo, bakning, matlagning, vinprovning, gymnastik, boccia, promenader, hantverk, herrlunch, fika och högläsning. Vissa aktiviteter sker i samverkan med frivilligverksamhet. Flera samfund anordnargudstjänster regelbundet på boendet. Boende och anhörigas om har möjlighet är även välkomna till Träffpunkt Hagagårdensom ligger i en byggnad några 100 meter från Noltorpsgården. Stora högtider uppmärksammas med firande av passande slag.

Interna genvägar

TräffpunktenMatsedel

Receptionen

NULL

Hagagården, Hagagården