Information om coronaviruset covid-19

Kommunen jobbar aktivt med hanteringen av coronaviruset covid-19 och följer direktiv och rekommendationer från folkhälsomyndigheten, socialstyrelsen och andra myndigheter.

Läs mer
0 Driftstörningar

Google translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Brunnsgården

Brunnsgården har ett centralt läge i Alingsås stadskärna. Vi erbjuder dig både servicelägenheter och gruppboende för dig med demenssjukdom.

Texten uppdaterad 2020-07-21

Brunnsgårdens entré

Brunnsgården är beläget på promenadavstånd till centrums rika utbud av affärer och kulturliv. I området finns flera vackra parker och grönområden. Vi har uteplatser på framsidan och en stor mysig innergård med blommor, fruktträd och generösa grönytor.

Maten tillagas i köket på Brunnsgården och kan ätas i restaurangen, på avdelningen eller i din egna lägenhet. Här finner du matsedel för kommunens äldreboenden.

Träffpunktsverksamheten erbjuder en mängd aktiviteter som exempelvis bingo,vinprovning,middagar,musikträffar, frågesport, musikaliska framträdanden av inbjudna gäster, skolor och föreningar. Vissa aktiviteter sker i samverkan med frivilligverksamhet. Stora högtider uppmärksammas med firande av passande slag.

Interna genvägar

TräffpunkterMatsedel

Receptionen

NULL

Brunnsgården, Brunnsgården