Information om coronaviruset covid-19

Kommunen jobbar aktivt med hanteringen av coronaviruset covid-19 och följer direktiv och rekommendationer från folkhälsomyndigheten, socialstyrelsen och andra myndigheter.

Läs mer
0 Driftstörningar

Google translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bjärkegården

I centrala Sollebrunn norr om Alingsås ligger Bjärkegården beläget. Vi erbjuder boende till personer med demenssjukdom och fysiska funktionshinder.

Texten uppdaterad 2020-07-21

Bjärkegårdens entré

Runt Bjärkegården finns flera fina uteplatser och grönområden. På en av uteplatserna har vi hönor som går lösa sommartid, vilket är ett uppskattat inslag. En av våra avdelningar har dessutom huskatter. Boendet ligger i Sollebrunn centrum där det finns livsmedelsaffär, bank och annan service.

Maten tillagas i köket på Bjärkegården och kan ätas i gemenskap med andra på avdelningen eller i restaurangen. Här finner du matsedel för kommunens äldreboenden.

På Bjärkegården har Träffpunkten en framträdande och viktig plats. Många olika aktiviteter anordnas tillsammans med frivilligverksamheten för både boende och allmänheten. Detta gör att Bjärkegården är mycket uppskattat också bland andra boende i trakten och ger stora möjligheter för gemenskap med vänner och bekanta under trevliga och avslappnande former.

Interna genvägar

TräffpunktenMatsedel

Receptionen

NULL

Bjärkegården, Bjärkegården