Information om coronaviruset covid-19

Kommunen jobbar aktivt med hanteringen av coronaviruset covid-19 och följer direktiv och rekommendationer från folkhälsomyndigheten, socialstyrelsen och andra myndigheter.

Läs mer
0 Driftstörningar

Google translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Att arbeta som timavlönad

Är du intresserad av ett jobb där du kan göra skillnad och där du kan hjälpa andra människor? Vi söker dig som vill arbeta som timavlönad med barn, unga, äldre och personer med funktionsvariationer.

Texten uppdaterad 2020-05-11

Alingsås kommun har många olika verksamheter med stort behov av vikarier. Genom bemanningsenheten kan du som fyllt 18 år arbeta som timanställd inom barn- och ungdomsförvaltningen, vård- och omsorgsförvaltningen och socialförvaltningen.

Utbildning och erfarenhet
Det är meriterande om du har utbildning eller tidigare erfarenhet inom det yrkesområde du ansöker till. Inom vissa verksamheter är det även krav eller fördelaktigt att ha körkort.

Planering och bokning av arbetspass
Genom att du lägger dig tillgänglig i vårt bokningssystem när du kan arbeta har du möjlighet att själv styra din arbetstid. Det är utifrån din tillgänglighet som arbetsplatsen sedan bokar dig på arbetspass. Har du lagt dig tillgänglig och bokas på ett arbetspass förväntar vi oss att du infinner dig på arbetet.

Interna genvägar

Alla lediga tjänster

Lön- och bemanningsenheten

NULL

Lön- och bemanningsenheten