Before Work på S:t Lukas

S:t Lukas är en idéburen organisation, politiskt och religiöst obunden, som arbetar med psykoterapi, samtalsstöd, handledning, utbildning, chefsstöd och organisationsutveckling. Med ett fyrtiotal mottagningar över hela landet och omkring 200 anställda är S:t Lukas Sveriges största enskilda aktör som erbjuder psykoterapi och handledning.

S:t Lukas bildades redan 1939 av personer i olika vårdande yrken såsom läkare, socialarbetare och präster. Verksamheten vill värna om det goda samtalet som undersöker, läker och utmanar oss som individer, grupper och organisationer, så att vi i vår vardag lättare kan hantera våra känslor, relationer och livsval. De vill skapa unika möten som hjälper människor att utvecklas, förstå sig själva och sina relationer. De vill att det ska vara lätt att få tillgång till psykoterapi och samtalsstöd för att växa som människa och erbjuder tjänster till både privatpersoner och anställda. Verksamhetens legitimerade psykoterapeuter, legitimerade psykologer och organisationskonsulter möter såväl privatpersoner, företag, myndigheter, kommuner, landsting som ideella organisationer.

S:t Lukas bärande idé är att möjliggöra för fler att få tillgång till psykoterapi, varför en del av verksamheternas överskott går till att subventionera samtalskostnaden för privatpersoner.

Genom S.t Lukas föreningar skapar de också mötesplatser för det goda samtalet där viktiga samhällsfrågor, psykisk hälsa och existentiella frågor kan debatteras och diskuteras. De driver också en ungdomschatt där unga får möjlighet att prata med kvalificerad personal.


Datum: 2 april 2019
Tid: 07.30-08.30
Plats: Södra Ringgatan 6, vån 3, Alingsås
Anmälan: Anna Davidsson, näringslivsstrateg,
tel. 0322-61 69 01, anna [dot] davidsson [at] alingsas [dot] se

Välkommen!

 
Tillhörande information