Before Work på Almedahls Alingsås AB

Med över hundra år av textil tradition i ryggen arbetar Almedahls med att vidhålla och förnya arbetskläder med dagens och framtidens behov i fokus. Välkommen på frukostmöte den 7 maj.

Almedahls Alingsås AB säljer komfortabla, slitstarka arbetskläder och textilier till landsting, kommun och tvätteri på den svenska marknaden. Genom att erbjuda attraktiva och konkurrenskraftiga produkter tillsammans med flexibla tjänster skapar de lösningar för kunden som uppnår god och rätt kvalitet. Företaget kännetecknas av en hög textil kompetens där produktutveckling står högt i fokus. För Almedahls är det viktigt att bidra till mer hållbara lösningar för framtiden.

Aktörer inom textilbranschen har ett stort ansvar när det gäller att agera på ett hållbart sätt. Under frukostmötet vill affärsområdeschef Ellenor Lennarth därför passa på att dela med sig av Almedahls tankar kring cirkulär ekonomi och uppmuntra till gränsöverskridandesamarbeten, eftersom hållbarhetsresan är någonting vi gör gemensamt. VD Christian Lidborg hälsar alla välkomna och presentationen avslutas med en rundvisning av lokalerna.

Datum: 7 maj 2019
Tid: 07.30-ca 08.30
Plats: Almedahls Alingsås, Brobackavägen 19 (vid Svedplan)
Anmälan: till anmälan

Obs! Begränsat antal platser. Först till kvarn!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Davidsson, näringslivsstrateg på Alingsås kommun, anna [dot] davidsson [at] alingsas [dot] se, 0322-61 69 01.

 

Välkommen!