Before work hos KNOWE

Knowe är en digital byrå som jobbar med design, utveckling, förvaltning och support. Välkomna på Before work hos Knowe där Mattias Revelj, VD på Knowe, berätta mer om verksamheten och delar med sig av några av framgångsfaktorerna i sitt företagande.

Knowe började sin resa 2013 med tre passionerade integrationsspecialister och processutvecklare med målsättningen att automatisera externa och interna processer hos sina kunder. Styrkan har alltid varit att utgå ifrån kundernas behov och skräddarsy hållbara och effektiva lösningar som passar deras verksamhet och beteenden.

På bara sex år har företaget gått från tre till 17 anställda specialister inom olika områden. Idag jobbar Knowe med verksamheter från Edsbyn i norr ner till Malmö i söder. Kundernas verksamheter sträcker sig till allt från inkassoverksamhet, producerande industrin och detaljhandeln, så som till exempel Lowell, Esonpac och Jula. Det senaste tillskottet är kommunal verksamhet, där Knowe levererar Wordpresslösningar till Alingsås kommun.

Datum: 3 mars
Tid: 07.30-ca. 08.30
Plats: Ängsvaktaregatan 3 E, Alingsås

Har du frågor är du välkommen att kontakta Angelica Larsson, näringslivsstrateg på Alingsås kommun, angelica [dot] larsson [at] alingsas [dot] se, 0322-61 69 01.

Varmt välkomna!

Anmäl dig här