Näringsliv och arbete

Bild på Alingsås Business Centers personal
2017-06-30
Vi på Alingsås Business Center vill passa på att önska alla kommunens företagare, våra kollegor och alla samarbetspartners en riktig skön sommar och semester.
Bild på Fredrik Rydberg
2017-06-29
2006 tog Fredrik Ryberg steget från anställd till ägare när han köpte PR Husbilar i Sollebrunn. Sedan dess har företaget fortsatt att växa och Fredrik ångrar inte satsningen han gjorde. - Husbilsbranschen mår väldigt bra för tillfället, säger han.
Bild på människor i stadsmiljö
2017-06-28
Den 21 september vill vi på Alingsås Business Center tillsammans med Arbetsförmedlingen i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga bjuda dig på sopplunch och spännande information.
2017-06-28
Alingsås Business Center och Fastighetsägarna bjuder in till en informationsträff om en ny tjänst för lediga lokaler och ledig mark. Den nya tjänsten ska förbättra servicen till kommunens fastighetsägare och intresserade etablerare.
2017-06-27
Tjugofem företag i Alingsås har öppnat upp sina dörrar och tagit emot politiker och tjänstemän för att visa upp sina verksamheter och diskutera förutsättningarna för företagande i Alingsås kommun.
2017-06-27
Sista helgen i juli går Alingsås Mountainbike Challenge av stapeln, med världscuptävling men även en uppsjö med lopp för barn, ungdomar och motionärer. Eventbyn i Nolhagaparken bjuder dessutom på massor med roliga aktiviteter.
2017-06-19
Behöver ert företag hjälp att utveckla miljö- och hållbarhetsarbetet? Genom Miljöbron får ni kontakt med kompetenta och engagerade studenter som besitter de allra senaste kunskaperna och verktygen för att kunna förbättra er verksamhet.
2017-05-30
Hon följde sin dröm och blev egen företagare. Nu, tio år senare, kan hon se tillbaka på hårt jobb som genererat stor utveckling samtidigt som hon blickar framåt mot nya visioner. I månadens nyhetsbrev möter vi Elisabeth Mila som firar 10-årsjubileum med sitt korttidsboende Villa Arelid och som den 31 maj har Öppet hus.