Näringsliv och arbete

2018-02-16
Sugen på att driva eget - men gärna tar medvind av ett lönsamt varumärke? I samband med jobbmässan Mötesplatsen i Estrad den 1 mars, har Alingsås Business Center bjudit in Franchisetorget.
Svensk Fastighetsförmedling
2018-02-12
Den 6 mars bjuder Alingsås Business Center in till det populära frukostmötet Before Work. Vid det här tillfället står Svensk Fastighetsförmedling som värd. Som deltagare får du veta mer om hur Alingsås mår i den rådande bostadsmarknaden. Dessutom ges inblickar i en mäklares vardag och i marknadsföringens utveckling - och så får du veta vad den så kallade "mäklarbrickan" egentligen innebär.
Arbetslösheten sjunker
2018-02-07
För fjärde året i rad sjunker arbetslösheten i Alingsås. Samtidigt finns en ökad utmaning med att få utrikesfödda i arbete. Det visar en ny rapport från Business Region Göteborg. - Det finns helt klart saker att både glädjas åt, liksom att arbeta vidare med, säger näringslivsstrateg Anna Davidsson.
2018-02-02
Idag är det endast en månad kvar till Entreprenörsgalan där Alingsås lokala näringslivsförmågor hyllas. Kvällen innehåller festligt mingel, galamiddag, underhållning och prisutdelning.
2018-01-31
Vill du veta vad det innebär att starta franchise, eller är du nyfiken på att lära dig mer om hur du kan expandera din redan befintliga verksamhet till en kedja? Då är du välkommen till Franchisetorgets inspirationsträffar i mars månad.
2018-01-29
Nyligen träffades representanterna i Näringslivsrådet för att samtala om Alingsås Business Centers fortsatta arbete och dialogen mellan näringsliv och kommun.
2018-01-23
Den digitala utvecklingen har gått fort och idag är det i princip omöjligt att hänga med om man inte även syns i olika digitala kanaler. Nu har du möjlighet att lära dig mer under ledning av Västsvenska Turistrådet. Varmt välkommen till en spännande kväll i Alingsås!
2018-01-22
I mars och april bjuder Teknikföretagen in små och medelstora industriföretag till en utbildning om digitalisering. Syftet är att ge insikt och inspiration för att ta vara på de möjligheter som digitalisering innebär - oavsett var på resan man befinner sig.