Näringsliv och arbete

2020-02-13
Knowe är en digital byrå som jobbar med design, utveckling, förvaltning och support. Välkomna på Before work hos Knowe där Mattias Revelj, VD på Knowe, berätta mer om verksamheten och delar med sig av några av framgångsfaktorerna i sitt företagande.
GIS-måndag på temat digital tvilling inom samhällsplanering
2020-02-12
Den 9 mars är det dags för GIS-måndag där du är välkommen till en inspirationsföreläsning med Eric Jeansson, Geodatastrateg, Stadsbyggnadskontoret, Göteborgs stad.
Cirkulär ekonomi
2020-02-11
Är du nyfiken på hur vi kan samverka och utbyta idéer med varandra och bidra till att vi utvecklas tillsammans? Välkommen på frukostmöte i syfte till att skapa samverka med andra företag runt din verksamhet.
2020-02-11
Nu är det dags för kommunens ungdomar att söka feriejobb. I år erbjuder Alingsås kommun runt 100 ferie- och sommarjobb för 16- till 18-åringar inom allt från äldreomsorgen till föreningslivet.
2020-02-06
Du är hjärtligt välkommen till Tollered i Lerums kommun för nätverksträff om besöksnäring och Naturturism.Träffen riktar sig till aktörer inom Naturturism i Västsverige och motsvarande danska företag från Nordjylland – ”toppen av Danmark”.
2020-02-03
Den 17 februari är det dags för Digitala måndag där du är välkommen att ta del av en föreläsning med Torbjörn Ott, Fil.dr, lektor och leg. lärare svenska och historia, Alströmergymnasiet, Alingsås
2020-01-30
För att underlätta för dig som företagare i din kontakt med kommunen så finns vår företagslots. Tanken är att kontakten med kommunen på det här sättet ska bli både enklare och gå snabbare.
2020-01-27
Välkommen till en workshop som ger dig verktyg att bättre attrahera, behålla och utveckla rätt kompetens i ditt företag Den snabba teknikutvecklingen och globaliseringen ställer krav på ny kompetens – det kanske till och med är svårt att veta vilken sorts kompetens företag behöver i framtiden.