Bild på Nolhaga Parkbads äventyrsbassäng
Nolhaga Parkbads äventyrsbassäng

Ny upphandling av Kafé Nolhaga Parkbad

I början av maj kommer Alingsås kommun gå ut med en ny upphandling av kaféverksamheten i Nolhaga Parkbad. Det är en socialt ansvarsfull upphandling där man bland annat kommer ställa krav på arbetsrättsliga villkor för att skapa möjlighet för praktikplatser och arbetsträning.

– Vi vill gärna nå lokala leverantörer, säger Helena-Maria Olsson Hedberg, upphandlare Alingsås kommun. Småföretagare prenumererar tyvärr oftast inte på kommunens upphandlingar, så nu vi vill uppmana dem att ta tillfället i akt och skicka in anbud.

För Nolhaga Parkbads kafé söker man alltså på nytt en leverantör som delar kommunens visioner om en hållbar, sund, nytänkande kaféverksamhet. Förutom kravet på social hållbarhet är en annan nyhet i upphandlingen, eller tjänstekoncessionen som den kallas, att den gäller leverans till både den befintliga kafédelen och relaxdelen.

– I själva Kafé Nolhaga Parkbad behöver det finnas ett lite bredare utbud med något för alla; allergivänliga, ekologiska och veganska alternativ - och i relaxavdelningen på andra våningen är det ett smalare hälsoinriktat utbud vi söker, avslutar Helena-Maria.

Intresserade leverantörer är varmt välkomna att kontakta Helena-Maria eller någon av hennes kollegor på Alingsås kommuns upphandlingsenhet för att få mer information om upphandlingen och hur det går till. Man kommer också erbjuda visning av lokalerna och kaféet för intresserade - tid och plats för det beskrivs i upphandlingsdokumentet.

Kontakt

Helena-Maria Olsson Hedberg, upphandlare
Tlf: 0322 - 61 64 55 
E-post: Helena-Maria [dot] olssonhedberg [at] alingsas [dot] se

Tillhörande information